Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » 2017 » Травень » 3 » Семінар-практикум завідувачів та методистів ДНЗ району
14:49
Семінар-практикум завідувачів та методистів ДНЗ району

Діяльність педагогічної ради у дошкільному закладі – явище складне, неоднозначне. Процес навчання керівників мистецтва організації та ведення засідань педагогічної ради є нелегким  ремеслом. Як же керівникові ДНЗ розібратися у постійно змінному інформаційно-методичному потоці рекомендацій щодо діяльності педагогічної ради, особливостей проведення її засідань?

Саме таким питанням був присвячений семінар-практикум завідувачів та методистів ДНЗ району, який відбувся на базі міського КДНЗ «Сонечко» м.Ланівці 28 квітня 2017 року. Тема семінару: «Мистецтво керівництва педрадою. Педагогічна рада – колективний орган управління освітнім процесом у ДНЗ».

Завдання семінару:

  • Розширити обізнаність завідувачів ДНЗ щодо організації роботи педради;
  • Надати методичні рекомендації щодо технології планування, проведення педагогічної рад та організації контролю за прийнятими на ній рішеннями;
  • Визначити алгоритм діяльності адміністрації закладу з планування, підготовки, проведення педагогічної ради та організації контролю за прийнятими на ній рішеннями;
  • Підвищити рівень управлінської компетентності завідувачів ДНЗ.

Семінар розпочала завідувач КДНЗ Голишева М.В.,яка запропонувала колегам переглянути слайдпрезентацію та поділилася досвідом опанування керівником технологією розробки, підготовки та проведення педагогічної ради. З методикою планування, підготовки та проведення, організацією контролю за виконанням рішень педагогічної ради познайомила методист райметодкабінету Березюк Н.Г.

Методистом закладу Витрикуш С.І. увазі керівників було запропоновано фрагменти проведення педагогічної ради  по темі «Формування здорового способу життя дошкільнят, активної життєвої позиції щодо власного життя та безпеки». Світлана Іллівна ознайомила учасників семінару як провести підготовчу роботу до засідання педради. Вихователі Батьковець Л.В., Подставіна Г.Я., музичний керівник Горак А.В. ознайомили завідувачів з методами виховання дитини в системі фізичного виховання та з здоров’язбережувальними технологіями, які використовують в своїй роботі. На завершення педради методистом Витрикуш С.І. було проведено консультацію «Стратегія розв’язання конфліктів».  

Переглядів: 982 | Додав: Galuna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: