Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » 2017 » Травень » 8 » Показовий день Цивільного захисту
12:10
Показовий день Цивільного захисту

З метою удосконалення теоретичних знань та практичних навичок вихователів з формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я та життя, з метою поліпшення якості навчально-виховної роботи з питань особистої безпеки та захисту життя в дошкільних навчальних закладах району в кінці квітня та на початку травня проводиться "Тиждень безпеки дитини та ЦЗ“, як форма систематизації знань дітей про безпечне довкілля.

Завершенням Тижня безпеки дитини є день Цивільного захисту та тренування з екстреної евакуації при надзвичайній ситуації.

05.05.2017 року на базі міського комунального дошкільного навчального закладу  «Берізка» м.Ланівці було проведено показовий день Цивільного захисту на який було запрошено завідувачів ДНЗ району. Зустріч керівників ДНЗ району розпочалася із презентації посібників з БЖД та виставки дитячих малюнків «Безпека життя і здоров’я дитини», яку провела методист   Закітнюк О.І.

Завідувач Чубик Р.Г. ознайомила присутніх із тим, як проходить День ЦЗ та Тиждень безпеки дитини у КДНЗ «Берізка» у формі презентації. Ознайомивши завідувачів із  нормативною базою, наказами та планом проведення тижня безпеки дитини, Руслана Григорівна розпочала проведення показового дня ЦЗ. Провела збір керівного і командно-начальницького складу закладу, розподілила дії  формувань ЦЗ та формувань КДНЗ в умовах надзвичайної ситуації. Згідно плану в КДНЗ «Берізка» було проведено показове об’єктове тренування з екстреної евакуації учасників виховного процесу КДНЗ “Берізка”, здійснено аналіз показового об’єктового тренування, проведено навчання санітарного поста по наданню першої медичної допомоги. Відбулися  показові навчання Лановецького підрозділу ДПРЧ – 11 Управління ДСНС України в Тернопільській обл.

Переглядів: 927 | Додав: Galuna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: