Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » 2014 » Жовтень » 15 » Районний етап Всеукраїнського конкурсу на кращий урок/ виховний захід з питань попередження та подолання домашнього насильства щодо дітей
12:12
Районний етап Всеукраїнського конкурсу на кращий урок/ виховний захід з питань попередження та подолання домашнього насильства щодо дітей

30 вересня 2014 року було проведено районний етап Всеукраїнського конкурсу на кращий урок/виховний захід з питань попередження та подолання домашнього насильства щодо дітей та насильства в школах.

         У конкурсі взяли участь педагоги-організатори, класні керівники, соціальні педагоги, практичні психологи загальноосвітніх навчальних закладів та завідувач організаційно-масового відділу РКБДЮТ.

         Зміст представлених на конкурс матеріалів засвідчив, що педагоги загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів  спрямовують свою діяльність на впровадження інноваційних форм та методів щодо проведення уроків та виховних заходів з питань попередження та подолання домашнього насильства щодо дітей та насильства в школах.

Переможцями конкурсу стали:

І місце

- Гладка Світлана Василівна, класний керівник,  Церковнюк Антоніна Михайлівна, педагог-організатор (Молотківська ЗОШ І-ІІ ступенів);

ІІ місце

- Волянюк Лілія Михайлівна, класний керівник Борщівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім.Я.Горошка;

- Проців Анатолій Володимирович, практичний психолог Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

ІІІ місце

- Рибак Олена Іванівна, завідувач організаційно-масового відділу РКБДЮТ;

- Ткачук Софія Іванівна, соціальний педагог Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

- Крук Людмила Петрівна, соціальний педагог,  Татарин Леся Анатоліївна, практичний психолог (НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів –ліцей»).

  Конкурсні матеріали переможців направлені  для участі у Всеукраїнському конкурсі уроків та виховних заходів з питань попередження та подолання домашнього насильства щодо дітей та насильства в школах за адресою konkursurokiv@gmail.com.

 

Переглядів: 516 | Додав: lan-metod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: