Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » 2014 » Грудень » 3 » Районний семінар завідувачів дошкільних навчальних закладів
14:49
Районний семінар завідувачів дошкільних навчальних закладів

                27 листопада 2014 року на базі міського комунального дошкільного закладу  «Ромашка» м. Ланівці відбувся районний семінар завідувачів дошкільних навчальних закладів. Тема семінару: «Розвиток ігрової діяльності у дошкільників відповідно до вимог освітньої лінії Базового компонента дошкільної освіти «Гра дитини».

               Для створення мікроклімату працездатності методистом дошкільного закладу Гнатюк С.І. було створено метафоричну ситуацію, яку реалізовано через гру «Зустріч на вузькому місточку» та проведено вправу «Хочу…мушу…треба…».

               Робота над засвоєнням змісту семінару включала в себе бліц-розминку, міні – лекцію «Гра дошкільника: значення для становлення особистості та особливості організації і розвитку», гру «Що кому потрібно?» та різноманітні вправи.

               Практична частина семінару розпочалася у фіто вітальні закладу, де завідувачі ДНЗ змогли переглянути заняття з використанням ігор-драматизацій та театралізованих ігор «Казковий вернісаж», яке провела вихователь дітей групи 4 року життя Осипчук Т.Й. З дітьми групи 6 року життя було переглянуто організацію ігрової діяльності за кількома сюжетними лініями до творчих ігор «Сім’я», «Магазин», «Перукарня», «Дитячий садок», «Будівництво». Керувала ігровою діяльністю дітей вихователь Микулич Л.А. Фізінструктор дошкільного закладу Кравчук Л.О. спільно із батьками провела заняття з використанням групового боді-тренінгу для дорослих і дітей за методикою М.Єфименка.  Майстер –клас для завідувачів «Гарні речі у всім світі творять руки працьовиті» по виготовленню обладнання та атрибутів для рольової гри провела керівник гуртка, вихователь Рижак І.В.

               Підсумок семінару підвела методист Лановецького РМК Н.Г.Березюк. Завідувачам ДНЗ району було дано рекомендації та методичні рекомендації щодо організації різних видів ігор. Завідувачем КМ ДНЗ «Ромашка» м.Ланівці для учасників заходу було вручено матеріали семінару на електронних носіях.

Переглядів: 556 | Додав: lan-metod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: