Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » 2017 » Квітень » 27 » Семінар-практикум вихователів старших груп.
16:38
Семінар-практикум вихователів старших груп.

Збереження та зміцнення здоров’я, формування здорового способу життя дошкільнят, активної життєвої позиції щодо власного життя та власної безпеки – один із пріоритетних напрямів роботи сучасного дошкільного навчального закладу.

Тому, 25 квітня 2017 року на базі Лановецького міського КДНЗ «Берізка» відбувся семінар – практикум для вихователів груп дітей шостого року життя дошкільних закладів району на тему «Формування навичок та вмінь з безпеки життєдіяльності відповідно до Базового компонента дошкільної освіти».

Семінар проведено з метою підвищення рівня обізнаності вихователів щодо використання різноманітних методів і прийомів роботи з дітьми з метою формування основ безпеки життєдіяльності дошкільників; пошуку засобів розв’язання проблеми та застосування інтерактивних форм роботи; поглиблення знань щодо змісту; сприяння обміну досвідом між педагогами дошкільних закладів району ДНЗ.

Розпочалася робота семінару із огляду виставки дитячих робіт та виставки посібників, виготовленого ігрового приладдя та наочності з питань безпеки дитини, з якими познайомила завідувач Чубик Р.Г.

В практичній частині семінару до уваги вихователів було запропоновано перегляд інтелектуально-розважальної гри « Я залишився сам удома», яку провела вихователь групи дітей 6-го року життя Федорук М.О. Фізінструктор закладу Коваль С.М. провела спортивну розвагу з дітьми 6-го року життя «Юні пожежники».

Методист Лановецького РМК Березюк Н.Г. ознайомила педагогів з нормативно-правовими вимогами щодо здійснення безпеки життєдіяльності в ДНЗ та методичними рекомендаціями щодо організації роботи з безпеки життєдіяльності дітей відповідно до Базового компонента дошкільної освіти.

Методичні рекомендації щодо організації та проведення Тижня знань із безпеки життєдіяльності дітей у дошкільному закладі надала методист КДНЗ «Берізка» Закітнюк О.І.

На завершення семінару методистом КДНЗ Закітнюк О.І. з педагогами було проведено тренінг «Сучасні підходи до організації роботи з формування навичок безпечної поведінки у дошкільників».

Переглядів: 1202 | Додав: Galuna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: