Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » Архів матеріалів

                  Людська, громадянська та національна відвага, сила духу і стійкість Героїв Небесної Сотні та учасників Революції гідності під час масових акцій громадянського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року – лютому 2014 року заслуговує гідного вшанування їхнього незбагненного подвигу.

– Не можливо забути тих подій, а радше сказати не можна! Адже, кожен із Небесної Сотні мав свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Ось вони перед вами, Герої Небесної Сотні, – тривожно розказували учні, вказуючи на стенд пам’яті.

... Читати далі »

Переглядів: 975 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

Лютневі події 2014 року змінили наш народ, суспільство і молоде покоління. Теперішні школярі враз подорослішали, стали більш усвідомлювати те, що відбувається в нашій державі.

Цими днями в Вербовецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів вшановували пам’ять  Героїв Небесної Сотні.  Для учнів 1-4 класів пройшли бесіди «Герої нашого часу». Старшокласники підготували проект «Книга звитяги євромайдану».

20 лютого у школі  для учнів 9-11 класів відбувся мітинг-реквієм «Небесна Сотня  - це герої ХХІ століття».

Учні 5-8 класів провели урок української звитяги «Герої не вмирають».

Нікого не залишили байдужим вірші та пісні, присвячені Небесній Сотні, Героям, які загинули за справедливість, за народ, за Україну.

 

Переглядів: 513 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

                     20 лютого 2015 року у Передмірській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся урок-реквієм  з відзначення Дня Героїв Небесної Сотні «Ангели миру». Захід розпочався з колективного виконання Гімну України усіма учнями і вчителями школи. Пригадували сумні події, що сталися в Україні рік тому, говорили про їх причини і наслідки. Хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав своє життя за свободу і гідність нації.

Діти висловлювали свої почуття до Батьківщини, записували їх на сердечках і створили вінок бажань для України. Висловлюючи свої думки , на згадку кожен отримав символічного голуба миру. Бажання учнів  – &laq ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

                   З  метою відзначення річниці Революції Гідності та вшанування Героїв Небесної Сотні,  20 лютого у Чайчинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів  відбувся урок мужності «Небесна Сотня» , організатором якого була педагог-організатор Міда Зоя Іванівна.

Всі помолилися за  загиблими учасниками Революції Гідності, воїнами АТО. Учні-старшокласники розповіли про події , які відбувалися рік тому 18-20 лютого , читали вірші,  демонстрували слайди та відеоролик «Пливе кача».   Виступив директор школи,  Насадюк Василь Степанович з розповіддю про загиблих на Майдані.

Голова батьківського комітету Шмигун Г.О. ... Читати далі »

Переглядів: 813 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

                                20 лютого 2015 року у Борсуківській ЗОШ І-ІІІ ступенів вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. У реквіємі взяли активну участь учні та педагогічні працівники школи. Настоятель церкви Святого Миколая с. Борсуки о. Олександр відслужив панахиду за загиблими на Майдані героїв.

     На фоні мультимедійних презентацій звучали пісні у виконанні Котюк Діани, учениці 10 кл. «Мамо, не плач, я повернусь весною», «А я живий», Музичук Ірини, учениці 11 кл. «Солдат України». Вчительський ансамбль виконав молитви «Помолимось за мертвих і живих», «Боже, вислухай благання», а у виконанні Тимошенка О.М., ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

                    Революція Гідності не лишила байдужим жодного свідомого українця. Когось змусила за півроку постаршати, комусь за одну ніч побілила скроні, інші ж пригадали юні літа і Помаранчеву Революцію. На невеличкій площі у серці Києва сконцентрувалася душа великого українського народу, нескореного і непереможного. Цими днями уся країна згадує про ті натхненні і трагічні дні, волонтерів, Небесну Сотню…

 Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули у Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади у власній державі, за країну, в якій не страшно жити.

Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали невимовним тягар ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

                 20 лютого 2015 року. Село Борщівка. У місцевому храмі Різдва Пресвятої Богородиці відбулося богослужіння. Учні та вчителі, тримаючи у руках запалені свічки, молилися за душі загиблих патріотів «Небесної сотні». Опісля у Борщівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені Я.П.Горошка відбувся поминальний захід «Пам'ять – енергія вічності»… Присутні схилили голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя, увійшовши в безсмертя. Пекуча й терпка хвилина мовчання. У багатьох помітив сльози. Мені стиснуло в горлі й тяжко було говорити…

       Будь-яка війн ... Читати далі »

Переглядів: 619 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

Минає річниця з дня кривавих подій на Майдані. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі. У ці дні ми в молитвах згадуємо усіх Героїв, які поклали свої голови за майбутнє країни. 

                      

 В Буглівській  ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено лінійку-реквієм, приурочену пам’яті героям Небесної сотні. Учні і вчителі в скорботі низько схилили голови перед пам’яттю тих, кого було вбито в мирний цивілізований час. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих додасть нам сили та волі, мудрості і наснаги для зміцнення держави на власній землі.

Ти пробач мене, мамо, за г ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

              20 лютого 2015 року Лановеччина вшановувала пам’ять Героїв Небесної Сотні. Люди йшли і йшли, щоб покласти квіти до меморіальної дошки Героям Небесної Сотні, вмонтованої в стіну пам’ятника «Борцям за волю України». Учні роздавали краянам паперових ангелів, зроблених вихованцями будинку дитячої та юнацької творчості. Спільно з представниками органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадськості району квіти до Меморіальної дошки поклав народний депутат  України Степан Барна.

Священики різних конфесій відправили панахиду за душами полеглих Героїв. А в той час  із рук в руки присутніх переходила свічка пам’яті.

... Читати далі »

Переглядів: 642 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

                      19 лютого 2015 року на базі Іванковецької загальноосвітньої школи  І-ІІ ступенів відбувся тренінг вчителів інформатики, які викладають у 6 класі, на тему «Особливості викладання тем «Текстовий процесор» та  «Комп’ютерні мережі».

Цікаві творчі доробки на уроці з інформатики у 6 класі з теми «Редагування тексту. Виділення фрагментів тексту. Робота з фрагментом тексту: копіювання, переміщення, вилучення та вставляння. Пошук та заміна фрагментів у тексті» продемонструвала вчитель школи Черній Лариса Іванівна. Раціональна насиченість уроку різноманітними формами, ме ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 24.02.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 22 23 24 25 26 ... 30 31 »