Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » Архів матеріалів

                       19 лютого 2015 року на базі Молотківської загальноосвітньої школи                І-ІІ ступенів відбувся семінар керівників навчальних закладів району на тему «Управлінська   діяльність   керівника  у  формуванні  іміджу малокомплектної сільської школи». Учасники семінару були залучені до круглого столу на тему   «Імідж  школи як чинник підвищення якості освіти.  Основні підходи   його формування». З власного досвіду роботи  поділились своїми підходами директор  Молотківської ЗОШ І-ІІ ступенів Антощук Л.П. («Управлінська   діяльність   керівника  у  фо ... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

            У Лопушненській ЗОШ І-ІІ ступенів  учні активно долучилися до проведення  акції  «Годівничка».

Члени  гуртка «Юні друзі природи»   вивчали орнітофауну своєї місцевості. Учні 1-9 класів виготовляли годівнички, розвішували їх у шкільному саду, здійснювали підгодівлю птахів.

    Протягом всього часу проведення акції учнями велося спостереження за птахами, конкурс малюнків «Мої пернаті друзі»

Переглядів: 480 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

       Найстрашніше, найбезглуздіше на світі слово, яке придумало людство - це війна. Хтось не дожив, хтось недоспівав, хтось недокохав… О Боже мій, що тільки творить з людьми придумана війна.

    Війна в Афганістані була не менш безглуздою. Але для кожного із 160 тисяч українських солдатів та їх сімей вона й досі болить.

     14 лютого 2015 року у переддень пам’яті героїв-афганців у Лопушненській школі відбувся урок мужності «Афганістан в моїй душі болить і досі», організатором якого стали педагог-організатор Бондарук О.М. та вчитель історії Сапіжук Т.В. Активісти –старшокласники читали вірші, демонстрували слайди, стоячи слухали присутні пісню О.Розенбаума «Чорний тюльпан», навіть наймолодших школярів не залишило байдужим оповідання Є Гуцала «Остання надія».

< ... Читати далі »
Переглядів: 478 | Додав: lan-metod | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

                 

                       В  Молотківській ЗОШ І-ІІ ступенів 13 лютого 2015 року була проведена загальношкільна акція «Валентинка для солдата», організована  членами Учнівської ради з ученицями старших класів. Дівчатка  старанно виготовляли «валентинки», оздоблювали їх, підписували, адже солдатам важливо знати, що їх люблять, чекають і вірять у них.  «Валентинки» будуть передані Лановецькій районній організації товариства «Червоний Хрест», звідки й потраплять до наших захисників.

Переглядів: 481 | Додав: lan-metod | Дата: 20.02.2015 | Коментарі (0)

        12 лютого 2015 року на базі Синовецької загальноосвітньої школи  І-ІІ ступенів відбувся тренінг вчителів інформатики, які викладають у 3 класі на тему «Робота із презентаціями»,  «Алгоритми і виконавці» та «Створення проектів».

Цікаві творчі доробки на уроці з інформатики у 3 класі з теми «Вставляння та форматування текстових об’єктів слайду» показала вчитель початкових класів Домчук Галина Василівна. В ігровій формі молодші школярі засвоїли теоретичний матеріал та набули практичних навичок роботи з презентаціями. Третьокласники спробували себе в ролі редакторів у видавничій справі.

Під час тренінгу вчителі обмінювалися досвідом з питань методики викладання перерахованих вище тем, узгодили зміст та форми проведення уроків.

... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: lan-metod | Дата: 18.02.2015 | Коментарі (0)

                       12 лютого 2015 року в Борщівській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Я.П. Горошка було проведено засідання районної творчої лабораторії вчителів світової літератури з проблеми «Особистісно зорієнтоване навчання як складова інноваційних технологій». Учасники заходу відвідали урок світової літератури у 6 класі «Як знайти себе, щоб бути щасливим»? ( за твором В.Г. Короленка «Сліпий музикант»), який провела вчитель вищої категорії Дмітращук Ярослава Григорівна. Також гостям було запропоновано літературно-музичну композицію «Пригорнись душею до Вкраїни», на якій звучали зворушливі слова про нашу землю визначних світових класиків, чиї життя чи творчість певним чином пов'язані із Україною. Члени творчої лабораторії виробили методичні рекомендації щодо використання технології особи ... Читати далі »

Переглядів: 532 | Додав: lan-metod | Дата: 16.02.2015 | Коментарі (0)

         10  лютого   2015  року на базі  НВК «Лановецька ЗОШ І-ІІІ ст.№2- гімназія» відбувся  семінар – практикум з теми: «Інтегрування елементів курсу «Фінансова грамотність» на уроках економіки».

Курс за вибором «Фінансова грамотність» має на меті  ознайомлення учнів із сучасними фінансовими продуктами та послугами, розвиток в них навичок використання таких продуктів, а також вміння власного фінансового планування на майбутнє. Курс може бути своєрідним доповненням у вивченні економіки  та  відіграє важливу роль у формуванні фінансової культури учнів.

В плані семінару - відвідування  відкритого факультативного заняття «Фінансова грамотність»  в 10- ому класі, де були продемостровані ел ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 11.02.2015 | Коментарі (0)

                     В НВК "Лановецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2-гімназія" 29січня вшанували пам'ять героїв Крут. Учні школи підготували історико-літературний вечір "На Аскольдовій могилі поховали їх...", який присвятили тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, хто спить в знаних і безіменних могилах розкиданих по рідній і чужій землі, тим славним синам і дочкам, що в розквіті своїх духовних і фізичних сил віддали молодість  і найдорожче, що є в кожного з нас - життя.

  Учні декламували вірші, переглядали документальні фільми, бібліотекарями школи була підготовлена виставка "Бій під Крутами. Його уроки". Учасники вечора провели паралель між далеким 1918 роком і сьогоденням і дійшли висновку, що ми повинні гар ... Читати далі »

Переглядів: 913 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 06.02.2015 | Коментарі (0)

          У НВК «Лановецька загальноосвітня школа №1 І-ІІІ ступенів-ліцей» були проведені заходи до Дня пам'яті Героїв Крут.

27 січня по усіх класах  класні керівники провели інформаційно-просвітницьку годину «Крути : подвиг і трагедія».   29 січня відбулася загальношкільна лінійка під назвою «Свята душа у того, хто за народ життя своє віддав» для учнів 5-8 класів, на якій члени шкільного товариства «Молода Просвіта»  виступили з  короткими історичними повідомленнями про цю трагедію. У цей же день старшокласники зібралися на « хвилину історії»  «Крути – наша слава».  Демонструвався документальний фільм, у якому розповідалося про події, що відбувалися 29 січня 1918 року, про  трьохсот юних добровольців – студентів ... Читати далі »

Переглядів: 675 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 05.02.2015 | Коментарі (0)

                 

                   15.01.2015 року проведено І етап Всеукраїнського конкурсу – захисту науково –дослідницьких робіт учнів – членів Лановецької філії Тернопільського обласного територіального відділення Малої академії наук України на базі НВК «Лановецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2- гімназія». В конкурсі взяли участь дев’ять слухачів МАНУ із 8 секцій, представили наукові роботи та наукові реферати на цікаві та актуальні теми. За  результатами конкурсу всі учасники стали переможцями та будуть брати участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково –дослідницьких робіт учнів – членів Тернопільського обласного територіального відділення Малої академії н ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: ВОЛРДА | Дата: 19.01.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 ... 30 31 »