Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » 2014 » Листопад » 21 » Районний семінар -практикум музичних керівників та керівників гуртків хореографії ДНЗ
13:23
Районний семінар -практикум музичних керівників та керівників гуртків хореографії ДНЗ

                 

                      18.11.2014 року на базі міського комунального дошкільного закладу «Ромашка» м.Ланівці відбувся районний семінар-практикум музичних керівників та керівників гуртків хореографії ДНЗ. Тема семінару: «Дивовижний світ країни Хореографії». Мета семінару: ознайомити музичних керівників та керівників гуртків хореографії з методами та прийомами навчання дітей старшого дошкільного віку бальної хореографії, зокрема латиноамериканської  програми; з ефективними засобами залучення дітей дошкільного віку до краси хореографічного мистецтва, виховання у них інтересу та любові до танцювальної діяльності.

                    Семінар-практикум розпочався з огляду дошкільного закладу. Методист РМК з дошкільної освіти Березюк Н.Г.ознайомила учасників семінару із планом роботи.Теоретична частина семінару розпочалася із виступу методиста РМК БерезюкН.Г, яка розкрила питання«Формування креативної особистості засобами хореографії».

                    Керівник гуртка хореографії КМ ДНЗ «Ромашка» м.Ланівці Бондюк Л.Р.провела педагогічний лекторій «Використання бальної хореографії у роботі з дітьми дошкільного віку», презентувала власну систему роботи, дала методичні рекомендації та поради щодо планування освітнього процесу на заняттях з хореографії.

                       За  програмою  семінару хореограф провела танцювальний флешмоб «Хореографічний диво грай» для дітей 6 року життя та майстер-клас для учасників семінару «Бальна хореографія – елементи танцю «Ча-ча-ча» (латиноамериканська  програма бальної хореографії для дітей 6 року життя).

                     На завершення семінару музичні керівники та керівники гуртків хореографії підвели підсумок семінару та висловили подяку творчо працюючому хореографу Бондюк Л.Р.

Переглядів: 759 | Додав: lan-metod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: