Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » 2014 » Листопад » 21

 

                

                18 листопада  2014 року на базі НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ст.- ліцей» відбулось засідання районної творчої групи вчителів початкових класів з проблеми «Активізація пізнавальних інтересів учнів початкових класів засобами інтерактивної пошукової діяльності».

Учасники мали можливість переглянути годину спілкування з учнями 3-Г класу з теми «Творча подорож по рідному  містечку», яку підготувала вчитель-методист Криворучко О.О.

Поринути в осінній бал запросили учасників школярі 4-Б класу під керівництвом вчителя-методиста Кравченко М.П.

А вчитель-методист Мельник Н.С. разом із своїми першокласниками вітали всіх у поетич ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: lan-metod | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

                 

                      18.11.2014 року на базі міського комунального дошкільного закладу «Ромашка» м.Ланівці відбувся районний семінар-практикум музичних керівників та керівників гуртків хореографії ДНЗ. Тема семінару: «Дивовижний світ країни Хореографії». Мета семінару: ознайомити музичних керівників та керівників гуртків хореографії з методами та прийомами навчання дітей старшого дошкільного віку бальної хореографії, зокрема латиноамериканської  програми; з ефективними засобами залучення дітей дошкільного віку до краси хореографічного мистецтва, виховання у них інтересу та любові до танцювальної діяльності.

         ... Читати далі »

Переглядів: 761 | Додав: lan-metod | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

                 17 листопада 2014 року на базі Іванковецької загальноосвітньої школи  І-ІІ ступенів проведено районний семінар-практикум вчителів основ християнської етики з теми «Ігрова діяльність як ключовий фактор розвитку комунікативної компетенції учнів початкової школи».

Гостинно з щирими побажаннями зустріли учасників семінару учні-старшокласники і  директор закладу Паламарчук Микола Хтодосович.

Цікаву і змістовну віртуальну екскурсію «Сторінками історії нашої школи» підготувала вчитель історії та правознавства Семенюк Марія Петрівна.

Гривас Зоя Євдокимівна, вчитель основ християнської етики, на уроці в 4 класі з теми «Вчимося бути правдомовними» продемонструвала різноманітні шляхи розвитку комунікативної компетенції учнів з ... Читати далі »

Переглядів: 544 | Додав: lan-metod | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

                   14 листопада 2014 року на базі РМК було проведено районний тренінг класних керівників 5 класів, практичних психологів і соціальних педагогів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району з теми «Права дитини. Право дитини на захист від насильства. Обов’язок дорослих щодо реалізації цього права»

Мета заходу:сформування розуміння у педагогів проблеми порушення прав дитини та обов’язку школи попереджувати насильство серед дітей. Методисти РМК Паньків Тетяна Анатоліївна та Матевощук Іванна Петрівна ознайомили присутніх з нормативно – правовими документами, що захищають права дитини, обговорили форми впровадження просвітницької роботи у навчальних закладах.

Тренер- педагог Гладка Світлана Василівна запропонувала учасникам цікаву до ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: lan-metod | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

             З метою уникнення складності при вивченні біології  у 6  класі за новою програмою, цього навчального року організований епізодичний семінар вчителів біології. Перше засідання епізодичного семінару проведено 12 листопада 2014 року на базі Москалівської  ЗОШ І-ІІ ступенів з теми «Мотивація навчальної діяльності учнів 6-ого класу на уроках біології». В плані епізодичного семінару:  відвідування відкритого уроку - дослідження з біології  в 6-ому класі  «Вольвокс, губки, ульва – багатоклітинні організми», який підготувала та провела   Макодрай О.Г.   –  вчитель  біології та завуч Москалівської  ЗОШ  І-ІІ ступенів; обговорення  питань «Формування мотивації навчання учнів у процесі виклад ... Читати далі »

Переглядів: 469 | Додав: lan-metod | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)