Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » 2014 » Листопад » 19

         

             13 листопада 2014 року на базі міського комунального дошкільного закладу «Ромашка» м.Ланівці відбулося засідання школи молодого вихователя. Тема засідання: «Сучасні технології навчання конструювання дітей дошкільного віку».

 Робота засідання розпочалася з огляду дошкільного закладу. Методист районного методичного кабінету Березюк Н.Г. ознайомила присутніх із планом роботи засідання, наголосила на основних завданнях, що ставляться перед вихователем у процесі навчання дітей конструюванню. Засідання школи молодого вихователя дошкільного закладу проводиться з метою впровадження технологій навчання конструюванню, які основані на принципах співпраці та співтворчості з вихователем та оволодіння дітьми конструкторських здібностей в цікавій формі.

Завдання школи молодого вихователя: ... Читати далі »

Переглядів: 494 | Додав: root | Дата: 19.11.2014 | Коментарі (0)

 

                 13 листопада 2014 року у  Буглівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання районної творчої групи вчителів української мови та літератури з проблеми  "Навчальна інтеракція на уроках української мови та літератури як запорука ефективності філологічної освіти». Учасники відвідали відкритий урок –проект з української літератури у 10 класі з теми «Розвінчання національного нігілізму, духовної обмеженості на матеріалі українізації у п’єсі М. Куліша «Мина Мазайло», який підготувала вчитель вищої категорії Мельничук С.М.; урок-творчу лабораторію «Філософська поема «Мойсей» І. Франка», яку запропонував вчитель вищої категорії Лобунь І.М.; були присутніми на театралізованому дійстві «Знову про слово…», яке підготувала вчитель Понижайло Т.П. Члени творчої групи виробили методичні рекомендації щодо використання інтерактивни ... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: root | Дата: 19.11.2014 | Коментарі (0)

12 листопада на базі НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів-ліцей» було проведено епізодичний семінар з теми «Активізація пізнавальної діяльності учнів 6 класу при вивченні математики шляхом використання веб-квест технологій». Для участі у семінарі запрошувалися вчителі математики,які викладають у 6 класі та молоді педагоги району. Із технологією веб-квест присутніх ознайомила вчитель математики НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів-ліцей Лизун І.П., вчителі також поділилися досвідом щодо викладання теми « Відсоткове відношення двох чисел. Відсоткові розрахунки» в курсі математики 6 класу. Дану тему презентував з досвіду своєї роботи вчитель математики Кухарський Г.В. Зацікавив  також присутніх досвід роботи вчителя математики Лойко Л.К. з питання написання та використання учнями опорних конспектів(математичних довідників). Учасники семінару відвід ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: lan-metod | Дата: 19.11.2014 | Коментарі (0)