Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » Архів матеріалів

       Відповідно «Положення про проведення XІХ Спортивних ігор учнівської молоді Тернопільщини у 2014-2015 навчальному році» 22 листопада 2014 року на базі Лановецького району проведено обласні змагання з волейболу серед дівчат загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів другої зональної групи.

До Лановець прибули команди Шумського та Теребовлянського районів.

Команду Лановецького району представляла збірна команда учнів НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів – ліцей» та НВК «Лановецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 – гімназія». представник команди – Жмака А.О, тренер – Вишневська Н. І.

         В результаті змагань команди розмістилися в такому порядку:

1. Теребовлянського району – І місце (4 очки)

2. Лановецького району    &nb ... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: lan-metod | Дата: 25.11.2014 | Коментарі (0)

   20 листопада 2014 року на базі Снігурівської ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено епізодичний семінар вчителів англійської мови з питань викладання предмету у 3 та 6 класі за новою програмою на тему: «Використання рольових, імітаційних та дидактичних ігор на уроках іноземної мови у ІІІ класі загальноосвітньої школи з   метою формування лексично-граматичних навичок молодших школярів. Збереження наступності при викладанні  англійської мови у початковій та основній школі».

   Педагоги відвідали урок-гру з англійської мови у 3 класі на тему: «Школа, шкільні предмети. Мій улюблений навчальний предмет», який підготувала вчитель Яцюк Л. О. Також Людмила Олександрівна презентувала свої напрацювання з теми семінару і провела тренінг з вчителями на тему: «Ігрові моменти на уроках англійської мови. Англійська для ... Читати далі »

Переглядів: 545 | Додав: lan-metod | Дата: 25.11.2014 | Коментарі (0)

                      19 листопада 2014 року відбувся обласний семінар методистів, які відповідають за викладання географії та економіки, з проблеми: «Використання матеріалів комплексу «Зелений пакет» у процесі вивчення географії та економіки», на базі Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти. На семінарі було представлено досвід вчителів географії та економіки Лановецького району.

           Про пріоритетні технології освіти для сталого розвитку та їхню роль у         формуванні поведінки учнів виступив Вітенко І. М., методист ТОКІППО, кандидат географічних наук. Басок Т. Г., методист Лановецького РМК акцентувала увагу на ролі елективних курсів за вибором та факультативів у підвищенні ефективності ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: lan-metod | Дата: 25.11.2014 | Коментарі (0)

                  19 листопада 2014 року на базі Чайчинецької ЗОШ І-ІІ ступенів проведено районний семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів на тему: «Впровадження інтерактивних форм роботи як ефективний засіб просвітницької діяльності практичних психологів з педагогами ».

Методист з  психологічної служби РМК Матевощук І.П. надала практичним психологам та соціальним  педагогам методичні рекомендації щодо проведення  просвітницької роботи з педагогами.

Практичний психолог  Проців А.В. ознайомив  фахівців психологічної служби  загальноосвітніх навчальних закладів району з досвідом роботи з педагогами за допомогою відео презентації та провів тренінгове заняття з учасниками семінару та  педагогами Чайчинецької  шк ... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: lan-metod | Дата: 24.11.2014 | Коментарі (0)

 

                          18 листопада на базі НВК «Лановецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-гімназія» відбувся районний семінар-практикум шкільних бібліотекарів на тему: «Співпраця шкільної та міської бібліотек по формуванню інформаційної компетентності учнів». На семінар прибули бібліотекарі з 20-ти загальноосвітніх навчальних закладів. Бібліотекар НВК  Мартинюк Н.П. ознайомила колег з досвідом роботи з питань формування інформаційної компетентності учнів, бібліотекарі навчальних закладів мали можливість переглянути оформлення книжкових виставок та тематичних полиць.

Учасники семінару відвідали інтегрований урок позакласного читання з елементами бібліотечного уроку в 2-му класі «Книга – наш найкращий друг», який підготували класовод Зубрицька М.М. та бібліотекар Мартинюк Н.П. У ході проведення уроку бібліотекар навчального закладу ознайом ... Читати далі »

Переглядів: 536 | Додав: lan-metod | Дата: 24.11.2014 | Коментарі (0)

 

                

                18 листопада  2014 року на базі НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ст.- ліцей» відбулось засідання районної творчої групи вчителів початкових класів з проблеми «Активізація пізнавальних інтересів учнів початкових класів засобами інтерактивної пошукової діяльності».

Учасники мали можливість переглянути годину спілкування з учнями 3-Г класу з теми «Творча подорож по рідному  містечку», яку підготувала вчитель-методист Криворучко О.О.

Поринути в осінній бал запросили учасників школярі 4-Б класу під керівництвом вчителя-методиста Кравченко М.П.

А вчитель-методист Мельник Н.С. разом із своїми першокласниками вітали всіх у поетич ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: lan-metod | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

                 

                      18.11.2014 року на базі міського комунального дошкільного закладу «Ромашка» м.Ланівці відбувся районний семінар-практикум музичних керівників та керівників гуртків хореографії ДНЗ. Тема семінару: «Дивовижний світ країни Хореографії». Мета семінару: ознайомити музичних керівників та керівників гуртків хореографії з методами та прийомами навчання дітей старшого дошкільного віку бальної хореографії, зокрема латиноамериканської  програми; з ефективними засобами залучення дітей дошкільного віку до краси хореографічного мистецтва, виховання у них інтересу та любові до танцювальної діяльності.

         ... Читати далі »

Переглядів: 757 | Додав: lan-metod | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

                 17 листопада 2014 року на базі Іванковецької загальноосвітньої школи  І-ІІ ступенів проведено районний семінар-практикум вчителів основ християнської етики з теми «Ігрова діяльність як ключовий фактор розвитку комунікативної компетенції учнів початкової школи».

Гостинно з щирими побажаннями зустріли учасників семінару учні-старшокласники і  директор закладу Паламарчук Микола Хтодосович.

Цікаву і змістовну віртуальну екскурсію «Сторінками історії нашої школи» підготувала вчитель історії та правознавства Семенюк Марія Петрівна.

Гривас Зоя Євдокимівна, вчитель основ християнської етики, на уроці в 4 класі з теми «Вчимося бути правдомовними» продемонструвала різноманітні шляхи розвитку комунікативної компетенції учнів з ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: lan-metod | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

                   14 листопада 2014 року на базі РМК було проведено районний тренінг класних керівників 5 класів, практичних психологів і соціальних педагогів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району з теми «Права дитини. Право дитини на захист від насильства. Обов’язок дорослих щодо реалізації цього права»

Мета заходу:сформування розуміння у педагогів проблеми порушення прав дитини та обов’язку школи попереджувати насильство серед дітей. Методисти РМК Паньків Тетяна Анатоліївна та Матевощук Іванна Петрівна ознайомили присутніх з нормативно – правовими документами, що захищають права дитини, обговорили форми впровадження просвітницької роботи у навчальних закладах.

Тренер- педагог Гладка Світлана Василівна запропонувала учасникам цікаву до ... Читати далі »

Переглядів: 480 | Додав: lan-metod | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

             З метою уникнення складності при вивченні біології  у 6  класі за новою програмою, цього навчального року організований епізодичний семінар вчителів біології. Перше засідання епізодичного семінару проведено 12 листопада 2014 року на базі Москалівської  ЗОШ І-ІІ ступенів з теми «Мотивація навчальної діяльності учнів 6-ого класу на уроках біології». В плані епізодичного семінару:  відвідування відкритого уроку - дослідження з біології  в 6-ому класі  «Вольвокс, губки, ульва – багатоклітинні організми», який підготувала та провела   Макодрай О.Г.   –  вчитель  біології та завуч Москалівської  ЗОШ  І-ІІ ступенів; обговорення  питань «Формування мотивації навчання учнів у процесі виклад ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: lan-metod | Дата: 21.11.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 26 27 28 29 30 31 »