Лановецький РМК

Меню сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Лановецька ЗОШ №1
Борщівська ЗОШ
Юськовецька ЗОШ
Ванжулівська ЗОШ
Загірцівська ЗОШ
Іванковецька ЗОШ
Молотківська ЗОШ
Москалівська ЗОШ
Передмірська ЗОШ
Якимівська ЗОШ
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 121
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Репозитарій

Головна » Архів матеріалів

         

             13 листопада 2014 року на базі міського комунального дошкільного закладу «Ромашка» м.Ланівці відбулося засідання школи молодого вихователя. Тема засідання: «Сучасні технології навчання конструювання дітей дошкільного віку».

 Робота засідання розпочалася з огляду дошкільного закладу. Методист районного методичного кабінету Березюк Н.Г. ознайомила присутніх із планом роботи засідання, наголосила на основних завданнях, що ставляться перед вихователем у процесі навчання дітей конструюванню. Засідання школи молодого вихователя дошкільного закладу проводиться з метою впровадження технологій навчання конструюванню, які основані на принципах співпраці та співтворчості з вихователем та оволодіння дітьми конструкторських здібностей в цікавій формі.

Завдання школи молодого вихователя: ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: root | Дата: 19.11.2014 | Коментарі (0)

 

                 13 листопада 2014 року у  Буглівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання районної творчої групи вчителів української мови та літератури з проблеми  "Навчальна інтеракція на уроках української мови та літератури як запорука ефективності філологічної освіти». Учасники відвідали відкритий урок –проект з української літератури у 10 класі з теми «Розвінчання національного нігілізму, духовної обмеженості на матеріалі українізації у п’єсі М. Куліша «Мина Мазайло», який підготувала вчитель вищої категорії Мельничук С.М.; урок-творчу лабораторію «Філософська поема «Мойсей» І. Франка», яку запропонував вчитель вищої категорії Лобунь І.М.; були присутніми на театралізованому дійстві «Знову про слово…», яке підготувала вчитель Понижайло Т.П. Члени творчої групи виробили методичні рекомендації щодо використання інтерактивни ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: root | Дата: 19.11.2014 | Коментарі (0)

12 листопада на базі НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів-ліцей» було проведено епізодичний семінар з теми «Активізація пізнавальної діяльності учнів 6 класу при вивченні математики шляхом використання веб-квест технологій». Для участі у семінарі запрошувалися вчителі математики,які викладають у 6 класі та молоді педагоги району. Із технологією веб-квест присутніх ознайомила вчитель математики НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів-ліцей Лизун І.П., вчителі також поділилися досвідом щодо викладання теми « Відсоткове відношення двох чисел. Відсоткові розрахунки» в курсі математики 6 класу. Дану тему презентував з досвіду своєї роботи вчитель математики Кухарський Г.В. Зацікавив  також присутніх досвід роботи вчителя математики Лойко Л.К. з питання написання та використання учнями опорних конспектів(математичних довідників). Учасники семінару відвід ... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: lan-metod | Дата: 19.11.2014 | Коментарі (0)

               11 листопада 2014 року учителем художньої культури Буглівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Лобунем Іваном Марковичем було організовано та проведено екскурсію з учителями художньої культури на тему «Пам’ятки культури і мистецтва рідного краю».

Перша зупинка відбулась у замковому комплексі нащадків Дмитра Корибута, князів Збаразьких - Вишневецьких – Збаразькому замку.

Другий поверх відкриває багату колекцію сакрального мистецтва, яке об’єднує три стаціонарні виставки. У цих експозиційних залах Замкового палацу зібрано колекцію ікон XVII – І пол. XХ століть із культових споруд З ... Читати далі »

Переглядів: 621 | Додав: lan-metod | Дата: 17.11.2014 | Коментарі (0)

           Відповідно «Положення про проведення XІХ Спортивних ігор учнівської молоді Лановеччини у 2014-2015 навчальному році» проведено районні змагання з волейболу серед дівчат загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів. Сьомого листопада проведено фінальний етап. На нього потрапили кращі команди району, які стали переможцями на зональних суперництвах: НВК «Лановецька ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів – ліцей», НВК «Лановецька ЗОШ  І-ІІІ ступенів №2 – гімназія», Снігурівської та Білозірської загальноосвітніх шкіл.

         В результаті суперництва перемогу отримала команда НВК «Лановецька ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів – ліцей». 

 

... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: lan-metod | Дата: 13.11.2014 | Коментарі (0)

06 листопада 2014 року в рамках проекту «Духовні святині рідного краю» на базі Борщівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Я.П. Горошка відбувся захід, приурочений Дню української писемності. Участь у ньому взяли вчителі основ християнської етики  загальноосвітніх навчальних закладів району та вчителі української мови та літератури, учасники районної творчої групи. Розпочалася зустріч у каплиці, де зберігається давня борщівська ікона Преподобних Кирила і Мефодія. Від недавнього часу ця ікона дивним чином оновилася,  ніби щойно народилась з-під пера живописця.

Захід продовжився у Борщівській школі. Вчителі основ християнської етики Саврак Антоніна Романівна та української мови і літератури Крячкова Наталія Олесіївна разом із учнями школи підготували тематичну літературно-музичну композицію «Спочатку було СЛОВО…». Звучало натхненне українське  сло ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: lan-metod | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)

31 жовтня 2014 року проведено районний семінар учителів музичного мистецтва (з досвіду роботи учителя музичного мистецтва Загірцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Соловйової Л.Ф.).

         Відкрив семінар директор Серафим О.М., який представив презентацію школи «Знайомтесь:  це – ми!»

З презентацією  про  роботу   Загірцівської   загальноосвітньої   школи І-ІІ ступенів у плані художньо-естетичного виховання виступила заступник директора школи Рейтор Н.О.

Методист районного методичного кабінету Луцик Г.Я ознайомила присутніх із планом роботи семінару, наголосила на основних завданнях, що ставляться перед учителем у процесі навчальної діяльності.

               &nb ... Читати далі »

Переглядів: 553 | Додав: lan-metod | Дата: 10.11.2014 | Коментарі (0)

             

              29 жовтня 2014 року на базі НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів – ліцей» відбулося засідання районної творчої лабораторії вчителів світової літератури. На засіданні розглядалась проблема використання інноваційних технологій навчання у процесі вивчення творів світової літератури. Учасники заходу мали можливість відвідати урок світової літератури у 10-Б класі з теми «Влада золота та її філософія у повісті О. де Бальзака «Гобсек» та в сучасному житті», який разом із ліцеїстами підготувала вчитель світової літератури вищої категорії Стасюк Оксана Іванівна; та урок у 9-А класі, на який запросила вчитель вищої категорії Ковальчук Світлана Костянтинівна. Дев’ятикласники вивчали біографію Йогана Вольфгана Гете. Учасники районного заходу виробили метод ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: lan-metod | Дата: 07.11.2014 | Коментарі (0)

         28 жовтня 2014 року на базі Великокусковецької ЗОШ І-ІІ ступенів проведено районний семінар педагогів-організаторів на тему «Технології національно-патріотичного виховання учнівської молоді в умовах загальноосвітнього навчального закладу».

         Гостинно зустріла педагогів-організаторів району директор школи Бондарець І.П., яка познайомила присутніх з навчальним закладом, провела екскурсію по школі та розповіла про село Великі  Кусківці, в якому народилося багато відомих та визначних людей.

         Систему роботи школи  з  національно-патріотичного виховання презентувала   заступник директора з навчально-виховної роботи Солонина О.П.

         Педагог-організатор Пасічник Л.Б. ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: lan-metod | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)

23 жовтня 2014 року було проведено засідання динамічної групи вчителів, які викладають другу іноземну мову на тему «Підвищення мотивації навчання шляхом використання інформаційно-комунікаційних технологій при викладанні ІІ іноземної мови у загальноосвітній школі».

На даному засіданні були змодельовані уроки англійської мови вчителями НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів - ліцей» на тему: «Я, моя сім’я, професії батьків»  та уроки німецької мови вчителем Борсуківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Скидан С. Д. на тему: «Відпочинок і дозвілля. Вільний час, спорт». 

Педагоги мали можливість поглибити знання та вдосконалити практичні навички використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках та в позакласній роботі, поділитися досвідом та отримати відповіді на ... Читати далі »

Переглядів: 524 | Додав: lan-metod | Дата: 04.11.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 27 28 29 30 31 »